Please select your page

Wie zijn wij?

LED-DJ-Show is een onderdeel van MEB Rotterdam. MEB Rotterdam is een vooruitstrevende onderneming, gespecialiseerd in entertainment en A/V-techniek. Naast DJ shows verhuurt MEB ook live-entertainment en audiovisuele middelen. Van bands tot aan dansers en van saxofonisten tot aan professionele zangeressen. En dit in combinatie met geluidsapparatuur, theaterverlichting, podia en beeldtechniek. Tijdens kantooruren kunnen jullie altijd telefonisch contact met ons opnemen met ons kantoor in Rotterdam om jullie wensen te bespreken. Onze adviseurs helpen jullie graag met de voorbereiding van jullie feest. Desgewenst maken wij een afspraak om bij ons op kantoor jullie wensen te bespreken (ook in de avonduren en op zaterdag). Daarnaast organiseren wij ook kijkavonden.


Wat doen wij?

Wij kenmerken ons door elk feest af te stemmen op de gasten door onder andere de uitgebreide LED licht technieken. Daarnaast wordt er hippe lounge & house muziek gedraaid die aan de smaak van de gasten kan worden aangepast. Classics en top 40 muziek behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. De eyecatcher van deze shows zijn de verlichte LED DJ booths waar onze Sensational DJ’s de mooiste platen uit toveren. Deze shows zijn naar uw eigen wens aan te passen door zelf een DJ te kiezen of extra opties bij te boeken. In de afgelopen jaren hebben onze Sensational DJ’s al duizenden feesten en evenementen verzorgd. Onze DJ’s beschikken dus over ruime ervaring om voor jullie de ultieme LED DJ show te verzorgen.


Wat doen wij nog meer?

MEB Rotterdam is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een entertainment-bedrijf van formaat met drie bedrijfsonderdelen: Artiestenboekingen, Discoshows en A/V-verhuur. Is deze show net niet wat u zoekt? Neem dan een kijkje op thema-discoshows. Hier zijn onder andere de bruiloft discoshow, de classics discoshow, schoolfeest discoshow en voor de kleintjes een echte pieten-discoshow te vinden. Wilt u bij deze shows ook nog artiesten boeken? Dan bent u bij allerlei-artiesten.nl op het juiste adres. Natuurlijk is het ook mogelijk om een artiest te boeken buiten de shows om. Ook als u alleen maar geluid, licht of beeld apparatuur nodig heeft kunt u bij ons terecht. Neem daarvoor dan een kijkje op geluid-licht-huren.nl.

MEB Rotterdam
Om artiesten te boeken bent u hier bij het juiste adres.
Het bedrijf voor geluid, licht, podium en beeld.
Al uw discoshows op een rijtje op thema-discoshow.nl