Please select your page

Gastenboek

DJ Show Supreme + Zanger Dirk-Jan (05-08-2015)

Ik heb de samenwerking als flexibel en prettig ervaren. De apparatuur ziet er top uit en geeft dan ook de juiste uitstraling op je feest.


DJ Show Supreme + Miss Saxolirious (28-07-2015)

Het was een geweldige avond.. De DJ draaide precies wat we wilde horen en Miss Saxolirious was al helemaal fantastisch!! We hebben dan ook heel veel leuke reacties gehad van onze gasten. Bedankt!


DJ Show Ultimate + diverse live-artiesten (07-07-2015)

Blij met de pro actieve houding van MEB! Fijn dat ze mee denken met ons om een knalfeest neer te zetten, maar tóch rekening te houden met geluidsoverlast / de buurt. Bedankt & tot de volgende!


DJ Show Supreme (06-06-2015)

Fantastische DJ, we hadden een geweldige avond ! Bedankt ! Dineke en Bas


DJ Show Supreme, Kim, Rotterdam (25-05-2015)

Wat een fijne avond was het! De dj creëerde een goede mix van oude en nieuwe muziek en speelde goed in op de sfeer op de dansvloer. Top!


DJ Show Supreme (09-02-2015)

De DJ van de Classical Disco heeft gedraaid op locatie Court Hotel in Utrecht. Dat is prima verlopen. Vooraf telefonisch overleg gehad. De DJ was tijdig op locatie en heeft alles tijdig opgebouwd en ingeregeld. De DJ voelde goed aan welke muziek de gasten aan het dansen hield. Het was een top avond!


DJ Show Supreme + verlichte dansvloer, private event, Noordwijk aan Zee (14-01-2015)

Prima service! We waren last minute op zoek naar entertainment binnen een beperkt budget. Onze wensen en budget kenbaar gemaakt bij music-entertainment.nl, waarna zij de volledige avond hebben ingevuld die aan al onze wensen voldeed.


DJ Show Supreme, bruiloft, Delft (25-11-2014)

Heb gebruikgemaakt van de Bruiloft Dj en vanaf het begin van de avond stond de dansvloer vol en was het 1 groot feest. Zeer tevreden!


DJ Show Ultimate + trusskooi en special effects (05-01-2015)

Music Entertainment heeft onze aula weten om te toveren tot een ware discotheek. DJ Robin is een geweldige dj om in te zetten tijdens een schoolfeest. Hij draait de muziek van de jongeren en zodra een nummer niet aansloeg, mixte hij deze om naar een ander nummer. DJ Robin is een dj en tegelijkertijd ook een sfeermaker die de microphone oppakt om battles te organiseren en de zaal toe te spreken.

DJ Show Deluxe (24-05-2014)

We hebben recent bij ons bedrijf een diner + feest georganiseerd waarbij we qua entertainment en begeleiding uitstekend bediend zijn door Music Entertainment. De Deluxe DJ show is een echte aanrader voor een klein bescheiden feestje. Prima service en een perfect feest. Bedankt!


DJ Show Ultimate (28-03-2014)

De mensen van Music Entertainment hebben goed naar onze wensen geluisterd en ons geadviseerd over de verlichting. De DJ had echt hippe house muziek, terwijl ik daar absoluut geen liefhebber van ben. Meestal komen dan de grijsgedraaide club hits weer op de tafel, maar hij had echt leuke swingende house nummers. De floorspots gaven ook een leuk effect, dus ik ben zeer tevreden. Al met al een geweldig leuke avond gehad, mede namens jullie Sensational DJ.


DJ Show Deluxe (15-03-2014)

Music Entertainment, onwijs bedankt voor de geweldige LED-DJ-show met lights, sterrendoek en grondlichten. We hebben genoten van de geweldige muziek, gedraaid door jullie Sensational DJ. Naast het geweldige feest ging het op- en afbouwen ook zeer professioneel en snel. bevelen jullie dan ook van harte aan bij anderen!


DJ Show Ultimate (14-03-2014)

Voor ons bedrijfsfeest hebben we bij music-entertainment aangeklopt. Wij hadden onze wensen aangegeven en MEB heeft hierbij een LED-DJ-show op maat gemaakt. Door het mooie LED DJ meubel, het sterrendoek, de LED zuilen, de LED lampen en de Sensational DJ was het een ultiem feest. Een feest dat zijn naam waar maakt. Zeer goed advies gekregen en daarbij ook zeer professioneel uitgevoerd door het jonge team van MEB. Toppers!


DJ Show Deluxe (08-03-2014)

Wij hebben via MEB de Deluxe DJ show geboekt. Vanaf het moment dat het opbouwen van het feest begon, tot het moment dat de laatste materialen weer in de bus stonden, is als perfect verlopen. Van een goed advies tot de perfecte muziek keuze. MEB bedankt voor dit geweldige feest. Wij zullen jullie bij iedereen aanraden!

Bedankt voor deze geweldige avond,


DJ Show Supreme + saxofoniste (22-02-2014)

Een geweldig feest mede door de Sensational DJ en de saxofoniste. DJ en saxofoniste voelde perfect aan wat het publiek leuk vond. De muziekkeuze paste precies bij het feest. Ook het opbouwen door de technicus ging goed en zeer professioneel. Absoluut een dikke aanbeveler!


DJ Show Deluxe (05-04-2014)

Goed en volledig verzorgd feest. Het begon met en goed advies en eindigde met een geslaagd feest. Daarnaast was het betaalbaar en van zeer goede kwaliteit.


Plaats hier uw bericht